DIABETIKERE ER ALENE OM
AT BEHANDLE DERES SYGDOM
8758 TIMER OM ÅRET.

Man skulle mene, at diabetes var for alvorlig og kompleks en sygdom til, at diabetikere bør lades alene om behandlingen 99,9 % af tiden. Ikke desto mindre er der i gennemsnit kun afsat to timer om året i det danske sygehusvæsen til at give støtte og rådgivning omkring alle aspekter af sygdommen.

Og som om det ikke var slemt nok…

DER LURER EN
ØKONOMISK KATASTROFE
HOS SAMTLIGE
DANSKE KOMMUNER.

Antallet af diabetikere er stigende, og udgifterne til de mange følgesygdomme følger med.

Fortsætter udviklingen, vil udgifterne stige til et niveau, hvor kommunerne tvinges til at vælge mellem at forringe støtten til diabetikerne eller forhøje skatterne. Det ser med andre ord dystert ud.

Men måske er der en måde, hvorpå vi kan vende den negative udvikling.

STAY IN THE ZONE

STAY IN
THE ZONE

Stay in the Zone er et nyt program, hvor Roche Diabetes Care, som sundhedsleverandør, danner overblikket og supporterer diabetikerens hverdagsudfordringer og belønnes ud fra evnen til at holde disse diabetikeres blodsukkerniveau indenfor normalområdet. Altså den ’zone’, hvor diabetikerne minimerer risikoen for følgesygdomme.

Jo mere diabetikerne er i ’zonen’, jo færre følgesygdomme vil de opleve på lang sigt. Derfor er det en realistisk målsætning for programmet, at diabetikeren motiveres til et sundere liv, og at kommunerne kan se frem til betydelige besparelser på hele sundhedsområdet.

Betalingen styres af en resultatbaseret aftale mellem Roche Diabetes Care og kommunen, som sikrer, at diabetikerne får støtten, rådgivningen og værktøjerne, de har behov for, samtidig med at kommunens pris afhænger af de resultater, der opnås.

FØLG STAY IN THE ZONE

FØLG
STAY IN
THE ZONE